Her kan du betale med: kortlogoer

HANDELSBETINGELSER

WWW.IN-EARS.DK - HANDELSBETINGELSER

Til orientering
Du kan læse om Forbrugerstyrelsen og dens råd med hensyn til e-handel på www.forbrug.dk


www.In-ears.dk

Safe Ears ApS er det juridiske navn for virksomheden. Vores kontor ligger på Værkstedvej 75, 2500 Valby, og du kan kontakte os på tlf. +45 53 77 30 60 eller pr. e-mail på adressen salg@safe-ears.dk.

Vores CVR-nr. er 39 23 12 71. Ved hjælp af dette nummer kan du finde informationer om os på www.skat.dk


Sikker betaling via PBS
De data som afsendes i forbindelse med et køb med betalingskort i vores webshop, transmitteres krypterede og det er kun PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer), der kan læse dem. Hverken in-ears.dk eller andre udenforstående har adgang til dine bankdata.
Det betyder, at de data, som du taster ind i forbindelse med købets afslutning, bliver krypteret inden de sendes til en PBS-server. På PBS-serveren bliver det undersøgt om betalingskortet er spærret eller om der er andet, der gør det ugyldigt. Hvis betalingskortet godkendes bliver din handel bekræftet. Først på dette tidspunkt får in-ears.dk oplysning om, hvem du er, og hvilke varer der skal leveres.

In-ears.dk modtager Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard, Maestro og JCB. Betaling med Dankort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets kontrolcifre, giver en høj sikkerhed. Betalingen sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne tastes ind i et vindue, og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. Sikkerheden er markeret med en lille hængelås nederst i browseren. In-ears.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortdata. In-ears.dk benytter SSL kryptering (Secure Socket Layer) i betalingsdelen mellem dig og in-ears.dk. SSL løsningen omfatter bl.a. kryptering af overførsler og anvendelse af krypteringscertifikat. Dette opfylder alle de krav, som PBS stiller til sikkerhed.


Gennemførelse af køb i webshoppen

Du køber varer i webshoppen ved at vælge den vare du ønsker, og herefter klikke på ”læg i kurv”-knappen. Herefter bliver du guidet gennem resten af købsprocessen.

Når købet er gennemført får du en kvittering frem på skærmen, som vi anbefaler at du printer ud. Du vil ligeledes modtage en email med en ordrebekræftelse. Vi opbevarer ikke oplysninger om din ordre, så du kan ikke på et senere tidspunkt logge ind og se en kopi af din ordrebekræftelse. 

Husk derfor at gemme den ordrebekræftelse du modtager på pr. email eller print den ordrebekræftelse som kommer frem på skærmen umiddelbart efter at købsaftalen er indgået.

Betalingen for den købte vare trækkes først fra din konto, når varen afsendes fra in-ears.dk.

Hvis du ønsker at købe formstøbte produkter følger du samme procedure som beskrevet ovenfor. I processen vil du blive bedt om at udfylde en ”custom order” som ved tryk på ”send” afsendes som email til in-ears.dk. Du vil modtage svar på din ”custom order” så snart vi har læst din bestilling. Grunden til at det ikke er muligt at købe formstøbte produkter direkte i webshoppen, er at købet af et sæt formstøbte produkter kræver personlig betjening for at sikre det rigtige valg af model, samt sikre kvaliteten af de aftryk som afstøbningerne bliver produceret efter.


Priser på in-ears.dk

De priser som er angivet ved de enkelte varer, er i danske kroner (DKK) inklusiv moms, told og eventuelle afgifter. Priserne er eksklusiv forsendelsesomkostninger og eventuelle gebyr for betalingskort.


Forsendelsesomkostninger

Omkostninger til forsendelse af varer købt på in-ears.dk er ikke inkluderet i den vejledende udsalgspris som er angivet ved de enkelte varer.
Alle ordrer under 300 kr. bliver pålagt et ekspeditionsgebyr på 39 kr. Gebyret dækker forsendelse og håndtering af ordren.

De samlede omkostninger i forbindelse med købet vil fremgå tydeligt af ordrebekræftelsen inden du skal godkende betalingen / gennemføre købet.

BEMÆRK: in-ears.dk kan godt sende varer til Grønland, Færøerne eller udlandet. Men der vil i den forbindelse komme et ydeligere tillæg på forsendelsesomkostningerne svarende til den merpris en forsendelse til den pågældende destination vil påkræve. Disse forsendelser vil blive afsendt som pakkepost via Post Danmark.


Forbehold
In-ears.dk tager forbehold for prisfejl, opdateringsfejl og udsolgte varer. Hvis den bestilte vare er udsolgt, forbeholder vi os retten til at slette din ordre. Hvis dette sker, får du naturligvis besked om dette på den emailadresse, som du oplyste i forbindelse med bestillingen. Vi tager forbehold for forsendelse af meget store, tunge eller skrøbelige varer til ikke brofaste øer. Ved ordrer på mere end kr. 4.500 bliver du kontaktet på det angivne telefonnummer eller emailadresse, med bekræftelse af leveringen.


Fortrydelsesret
Hvis du fortryder købet inden du har modtaget varen skal du finde ordrebekræftelsen (print eller e-mail), kontakte in-ears.dk og foretage en annullering af handelen ved at oplyse os ordrenummeret. Herefter modtager du en skriftlig bekræftelse på annulleringen. Du kan finde vores kontaktinfo under menupunktet "om in-ears.dk".

BEMÆRK: Det er meget vigtigt at du handler hurtigt, for er varen allerede afsendt, kan du ikke annullere ordren. I så fald kan du fortryde ved at nægte at modtage varen, hvorefter den vil blive returneret til in-ears.dk.

Når du køber en vare på www.in-ears.dk har du altid 14-dages frist til at fortryde købet regnet fra den dato, hvor du modtager varen ifølge reglerne herom i forbrugeraftaleloven. Dette forudsætter dog at plomberingen ikke er brudt og varen ikke er afprøvet.

VIGTIGT (gælder ved køb af in-ear-produkter og ørepropper): Hvis du bryder plomberingen på emballagen og afprøver produktet, bortfalder fortrydelsesretten og du vil ikke kunne returnere varen – jf. forbrugeraftaleloven §20 stk. 3.
Dette skyldes at in-ear-produkter kun kan afprøves ved indsætning i øret. Når produktet har været placeret i øret vil det ikke længere kunne betragtes som i væsentligt samme stand som ved modtagelsen og vil derfor ikke kunne sælges som nyt. Dette skyldes bl.a. mulig belægning af ørevoks og lignende i forbindelse med afprøvningen.

§ 20. Fortrydelsesretten er betinget af, at det modtagne overgives til den erhvervsdrivende på dennes forretningssted i væsentlig samme stand og mængde, hvori det var, da forbrugeren fik det i hænde. Ved fjernsalg af varer, hvor den erhvervsdrivende har påtaget sig at afhente varen hos forbrugeren, såfremt denne bruger sin fortrydelsesret, og ved køb af varer uden for fast forretningssted er fortrydelsesretten betinget af, at forbrugeren holder det modtagne til disposition for den erhvervsdrivende i væsentlig samme stand og mængde, hvori det var, da forbrugeren fik det i hænde.
Stk. 3. Forudsat at forbrugeren udtrykkeligt er gjort opmærksom herpå, gælder fortrydelsesretten ikke for

1) varer, der er taget i brug, hvis det efter varens art er åbenbart, at brugen medfører en formindskelse af varens salgsværdi.

Hvis du udnytter din fortrydelsesret har du krav på at få de penge tilbage, som du har betalt for varen inkl. fragt. Du skal dog selv dække udgiften til returnering af varen. 
Ved returnering af en vare skal du selv betale for returforsendelsen og du må derfor ikke sende varen retur pr. efterkrav. Ved returnering af en vare skal du benytte samme forsendelsesmetode som in-ears.dk. In-ears.dk anvender sædvanligvis Post Danmark, så det bør du altså også gøre. Du kan finde vores adresse på ordrebekræftelsen/fakturaen eller under menupunktet "om in-ears.dk".

Hvis 14-dages fristen udløber på en lørdag, en søndag, Grundlovsdag eller en helligdag kan du vente til den følgende hverdag med at sende varen tilbage til in-ears.dk og stadig overholde tidsfristen.
Det anbefales, at du ved varens returnering ved hjælp af postkvittering eller lignende sikrer dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt.

Når vi har fået varen retur, undersøger vi om den er i orden, hvorefter vi overfører beløbet til din konto inden 14 dage. Husk at oplyse både bankregistrerings- og kontonummer til den konto hvor beløbet skal indsættes.

Det er en betingelse for, at du kan bevare fortrydelsesretten, at du leverer varen tilbage i væsentlig samme stand, som du har modtaget den. Det vil sige at in-ears.dk skal kunne sælge den igen som ny.

Hvis varen under transporten bliver beskadiget, og det ikke er din skyld, bevarer du din fortrydelsesret.


Levering

Når du har bestilt en vare hos in-ears.dk, har vi en frist på 5 hverdage fra bestillingsdato til afsendelse af ordren. Dette gælder ikke ved køb af formstøbte (custom) produkter.

BEMÆRK: I perioden fra 1. juli til 1. august kan der gå op til 8 hverdage fra bestillingsdato til afsendelse af ordren på grund af sommerferie.


Ordren leveres til den adresse, som du har indtastet ved bestillingen. Normalt går der op til 5 hverdage hverdage fra vi har afsendt din ordre, til du modtager ordren.

Du skal være opmærksom på, at de priser, som du ser på produkterne hos in-ears.dk, er eksklusiv leveringsomkostninger.

Har du ikke modtaget dine varer inden for leveringsfristen, bør du kontakte os så vi kan undersøge sagen.


Fejl og mangler
 
Som forbruger har du to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinges selvfølgelig af at at reklamationen er berettiget.

Hvis varen mod forventning har fejl eller mangler, når du modtager den, har du dermed to års reklamationsfrist i henhold til købeloven.

Formodningsperioden er på 6 måneder.

Hvis du vil reklamere over en vare du har modtaget, skal du sende varen, en kopi af den originale kvittering og en beskrivelse af af fejl og mangler til in-ears.dk inden fristens udløb.

Ved returnering af en vare skal du selv betale for returforsendelsen og du må derfor ikke sende varen retur pr. efterkrav. Ved returnering af en vare skal du benytte samme forsendelsesmetode som in-ears.dk. In-ears.dk anvender sædvanligvis Post Danmark, så det bør du altså også gøre. 
Du kan finde vores adresse på ordrebekræftelsen/fakturaen eller under menupunktet "om in-ears.dk".


Rykkergebyr

Vedrører kun køb af formstøbte (custom) in-ear-produkter.
Skulle du glemme at betale den faktura som in-ears.dk har fremsendt inden den angivne forfaldsdato, sender vi en rykker 2 dage efter sidste betalingsdato. Der vil på den nye faktura blive påskrevet et rykkergebyr på DKK 50,- for påmindelse om betaling.


Persondatapolitik
 
In-ears.dk benytter et logstatistikssystem, der samler information om de besøgende på www.in-ears.dk. Hensigten er at optimere hjemmesiden og dens brugermuligheder, ligesom logstatistikken giver os et billede af de brugere og kunder, der besøger www.in-ears.dk.

For at du kan gennemføre et køb hos in-ears.dk er det nødvendigt, at du lader dig registrere med navn, postadresse og e-mailadresse. Disse oplysninger registreres kun internt hos in-ears.dk, og vi opbevarer dem i fem regnskabsår (det kræver regnskabsloven). Derefter bliver de slettet.

Du kommer aldrig til at give os personlige oplysninger af vanvare. Vi gør på hjemmesiden tydeligt opmærksom på, når du skal give os den slags oplysninger for at kunne komme videre i købsprocessen, og du har altid mulighed for at afbryde handelen, hvis du ikke vil aflevere de oplysninger, som vi beder om.

De informationer, som du afleverer til os, er tilgængelige i in-ears.dk’s database.

Vi opbevarer og overfører de nævnte oplysninger ukrypteret, i modsætning til bankoplysninger der overføres via 128 bit kryptering. Oplysningerne bliver ikke opbevaret på webserveren, men i in-ears.dk’s database. Uvedkommende har derfor ikke adgang til dine data.

Vi benytter ikke de registrerede oplysninger til andet end ordrebehandling og dine oplysninger bliver ikke solgt til tredjepart. Vi bruger heller ikke oplysningerne til at sende dig e-mails med mindre du giver os lov til det. Og du kan selvfølgelig til enhver tid give os besked om det, hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra in-ears.dk.

Som registreret hos in-ears.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig. Det får du ved at kontakte in-ears.dk.