Her kan du betale med: kortlogoer

Høreværn til jagt

Høreværn til jagt

Mange opfatter ikke høje korte lyde, f.eks. skud, som ligeså skadelige som langvarende støj. Dette er dog ikke tilfældet, og korte høje lyde kan være mindst lige så skadelige. Arbejdstilsynets grænse for tvunget høreværn ligger på 85 dB. De fleste skud er over 140 dB, og derfor er det en god idé at bære høreværn på jagt for at undgå permanente høreskader. Høreskaderne kan f.eks. være nedsat hørelse eller tinnitus, hvor alt fra en brusen til en hyletone konstant høres i øret.

Beskyt dine ører uden kompromis
Hvis du er bange for, at du ikke kan høre dyrene under jagt, kan du stadig beskytte dine ører uden at gå på kompromis med hverken høresansen eller komforten. Med specieldesignede høreværn til jagt vil du opleve, hvordan du kan beskytte dine ører samtidig med at du faktisk kan forbedre din hørelse. Mange høreværn til jagt er specielt designet til både at beskytte mod høje lyde, samtidig med at de forstærker tale og svage lyde fra f.eks. listende dyr.

Hvilke høreværn skal jeg vælge?
Det er helt op til dig selv, hvilket jagt høreværn du vælger. Der findes både almindelige skum ørepropper, hørebøffer eller f.eks. et par formstøbte ørepropper, der er formet unikt efter ens eget øre, og derfor giver enestående komfort. Fælles for disse tre er, at de alle beskytter dine ører under jagt. Mange kan sagtens bruge almindelige skum ørepropper uden at være generet af en nedsat hørelse, mens andre går efter de mere specieldesignede høreværn, der giver mulighed for at filtrere f.eks. tale og svage lyde til.

 

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.