Her kan du betale med: kortlogoer

Søvn

Ørepropper til søvn
Lider du også af søvnproblemer - f.eks. i forbindelse med din partners snorken? Med vores store udvalg af behagelige ørepropper mod snorken kan du få hjælp til at sove bedre.

Brug ørepropper mod snorken og få en ordentlig nattesøvn
Ørepropper mod snorken er utrolig effektive, og kan sikre en hel nats søvn uden forstyrrelser fra en partners snorken. Vores ørepropper mod snorken er bløde og behagelige, og kan ikke mærkes, når du sover.  Ørepropperne former sig efter dit øre, således at de slutter tæt, og du kan sove uden forstyrrelser. Ørepropper mod snorken er designet til længerevarende brug, hvor komfort er ekstra vigtig.

Hvorfor snorker vi?
Snorken opstår, når vi sover og musklerne slapper af. Dette gør, at tungen falder tilbage mod svælget, og dermed giver mindre plads til at luften kan passere. Det er ikke en farlig tilstand, men det kan skabe stor irritation hos partneren, og kan være en rigtig dræber for forholdet. Snorken giver ofte stor søvnmangel for partneren, og nogle par bliver nødt til at sove i forskellige rum. Derudover kan snorken også have store konsekvenser for helbredet, hvis man bliver vækket flere gange om natten, og dermed ikke får en ordentlig nattesøvn. Nattesøvnen er utrolig vigtig, da det er her, vi restituerer og genopbygger os selv.

Lad ikke andres snorken kontrollere din søvn
Løsningen på at få en god nattesøvn burde ikke være at sove i forskellige rum. At bruge ørepropper mod snorken er en nem, billig og ufarlig måde at få en ordentlig nattesøvn. Ved at bruge ørepropper mod snorken, kan du stadig sove i din egen seng ved siden af din partner, og igen tage kontrol over din egen søvn.

16 vare(r)

pr. side