Her kan du betale med: kortlogoer

Ørepropper til flyvning

Ørepropper til flyvning

Langt de fleste har prøvet at føle ubehag i ørene på flyveturens op- og nedstigning. For de fleste kan det løses ved at tygge på tyggegummi eller trykudligne i næsen. For nogle kan en flyrejse være direkte skræmmende, da den altid er forbundet med stor smerte, der i de værste tilfælde kan vare ved i flere dage bagefter, og resultere i en ødelagt ferie. Med ørepropper specielt udviklet til flyvning kan du undgå disse smerter, og få en smertefri flyvetur, samt en god ferie.

Hvad sker der med ørene under flyvning?

Det er som regel kun når flyet letter og lander, at man oplever problemer med smerter i ørene. Det der sker er, at der under op- og nedstigningen sker en hurtig ændring af lufttrykket i kabinen. Dette resulterer i, at der opstår en trykforskel på inder- og ydersiden af trommehinden. Trykket i øret kan simpelthen ikke følge med i trykændringen i kabinen.

Hvordan hjælper fly ørepropper?
Ørepropper til flyvning er specielt udviklet til at udligne trykket i ørene ved hjælp af et trykregulerende filter.
Udover det trykregulerende filter består ørepropper til flyvning også af en silikoneprop, der sørger for en lufttæt forsegling mellem øreproppen og øregangen. Filteret i øreproppen har en dæmpende og forsinkende effekt på de hurtige lufttrykforandringer, der sker i kabinen, og hjælper med at udligne trykket i øret smertefrit.  

Kan fly ørepropper også bruges til børn?
Især børn oplever tryksmerter i ørene, da de ofte kan have svært ved at udligne trykket i ørene. De fleste ørepropper til flyvning findes også i børneudgaver. Disse har de samme egenskaber som ørepropperne til de voksne, de er blot mindre. 

5 vare(r)

pr. side