Her kan du betale med: kortlogoer

Koncerter

SHOP FORMSTØBTE ØREPROPPER TIL KONCERTOPLEVELSER

Ørepropper til musik og koncerter
Med ørepropper til musik, kan du passe på dine ører til koncerter eller andre steder, hvor du hører høj musik uden at gå glip af lydoplevelsen. Ørepropper til musik er specielt designet til at bevare lydoplevelsen, blot på en lavere volumen. Når du hører højt musik til koncerter, festivaller eller på natklubber, udsætter du dine ører for unødig belastning, der kan give varige skader. Men hvorfor skade din ører, når du rent faktisk kan beskytte dine ører samtidig med, at du ikke oplever en forringelse af lyden? Det er dumt at lade være.

Hvilke ørepropper skal jeg vælge til koncerter?
Du kan godt bruge almindelige skum ørepropper til koncerter, men de giver ikke en særlig god lyd. Ved brug af skum ørepropper til koncerter vil det lyde som om, at nogen holder dig for ørene. Der findes i stedet to slags ørepropper, der er specielt godt egnede til koncerter, og som ikke ødelægger lydoplevelsen:

  • "Juletræer": Ørepropperne, der har fået kælenavnet "juletræer" på grund af deres form, fungerer godt til koncerter, hvis du både vil beskytte dine øre og have en god koncertoplevelse. Disse musik ørepropper går ind og dæmper både bas og diskant. Dette gør, at man får samme klare lydoplevelse, blot en smule lavere. Musik ørepropperne dæmper lyden lineært, hvilket vil sige, at lyden ikke forringes, men blot dæmpes. Samtidig bevares taleforståeligheden.    
  • Formstøbte ørepropper: Formstøbte ørepropper er øreproppernes Rolls Royce. Formstøbte ørepropper er designet specielt efter den enkeltes øregang, og man opnår derfor optimal komfort. Formstøbte ørepropper er som regel fremstillet af silikone og slutter tæt i øregangen. I selve øreproppen er der placeret et lille filter, der dæmper musikken 15 til 25 decibel. Læs mere om formstøbte ørepropper her. Formstøbte ørepropper er dyrere end de andre slags, men går du tit til koncert, er pengene givet godt ud. [Link]

Hvorfor skal du bruge ørepropper, når du hører højt musik?
Højt musik til f.eks. koncerter eller på diskoteker kan skade din hørelse permanent og give dig problemer senere i livet. En af de mest velkendte skader er tinnitus, der giver en permanet hyletone hos den, der er ramt. Det er meget individuelt, hvor meget støj vores ører kan tåle, men det skal kun gå galt en gang, før du kan få en skade for livet.

10 vare(r)

pr. side