Ørepropper til bøjlehøreværn orange, pk a 5 par

134 kr.

Beskyt dine ører med stil og komfort. Disse orange ørepropper til bøjlehøreværn giver dig den perfekte kombination af beskyttelse og stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900083068568 Kategori:

Med disse orange ørepropper til bøjlehøreværn kan du beskytte dine ører mod støj og samtidig tilføre en pop af farve til din arbejdsdag. Den bløde polyurethan skumplast sikrer en behagelig pasform, der passer perfekt til BeeFree bøjlehøreværn. Med en pakke med 5 par ørepropper er du godt rustet til at skifte dem ud løbende og altid have friske propper ved hånden.

Uanset om du arbejder på en støjende byggeplads, i et larmende produktionsmiljø eller bare har brug for at fokusere i en travl kontoromgivelse, så er disse orange ørepropper din ultimative følgesvend. De er designet til at reducere støjniveauet omkring dig, så du kan koncentrere dig om dine opgaver uden forstyrrelser.

Med en pris på kun 133.75 for en pakke med 5 par får du god valuta for pengene og samtidig en pålidelig beskyttelse af dine ører. Glem alt om ubehagelige støjniveauer og invester i din arbejdsdag med disse orange ørepropper til bøjlehøreværn. Lad dig inspirere af deres funktionelle design og lev op til dit fulde potentiale med den rette beskyttelse på plads.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ørepropper til bøjlehøreværn orange, pk a 5 par”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.