SBS Studio Mix 65 Høretelefon In-Ear m. USB-C & Mikrofon – Blå

199 kr.

Oplev ultimativ lyd og komfort med SBS Studio Mix 65 høretelefonerne. Den smarte USB-C tilslutning og indbyggede mikrofon gør dem perfekte til musik og opkald undervejs. Få den perfekte lydoplevelse nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442701188695855 Kategori:

Lyt til dine yndlingsnumre med ubesværet stil og fremragende lydkvalitet med vores SBS Studio Mix 65 Høretelefoner In-Ear med USB-C og mikrofon i den fantastiske blå farve.

Vores høretelefoner er designet til at give en optimal og behagelig lytteoplevelse, uanset hvor du befinder dig. Med den fremragende pasform og komfort kan du have dem på i timevis uden nogen form for ubehag eller irritation.

Den indbyggede mikrofon er perfekt til hands-free opkald, så du kan besvare vigtige opkald eller blot holde kontakt med venner og familie, mens du er på farten.

Med USB-C-forbindelse er disse høretelefoner kompatible med de nyeste enheder, og du kan nyde krystalklar lyd uden nogen forsinkelser eller støjforvrængning.

Tag din musikoplevelse til næste niveau med vores SBS Studio Mix 65 Høretelefoner In-Ear med USB-C og mikrofon i den elegante blå farve. Prisen på 199,00 kroner gør dem til en overkommelig luksus, der vil opgradere hver eneste tone i din musik.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SBS Studio Mix 65 Høretelefon In-Ear m. USB-C & Mikrofon – Blå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.